diumenge, 8 de gener del 2012

faré salut

No puc escriure al bloc res d’interessant. Si algú vol deixar de fumar i em llegeix, arribarà a la conclusió que costa molt deixar-ho perquè després de més de quatre mesos, les ganes no minven. Anava a dir que segueixo igual però no és cert. No exagerem.

És cert que tinc moltes ganes d’agafar un cigarret. Però no són ganes físiques, no és necessitat de nicotina pel cos. Són ganes mentals. El meu cervell em diu que si agafés ara mateix un cigarret, em relaxaria. Estic cansada, molt cansada d’aquests dies de molta feina, de tensions familiars, de malshumors, d’estrès... Un cigarret, aquests dies, em semblava que m’ho arreglaria tot.

Però no fumo. Ni fumaré. I hauré de deixar d’endrapar. Últimament les ganes de fumar es tradueixen en visites furtives a la cuina a buscar alguna cosa per ficar-me a la boca.

Així que estic pensant com dur a terme el meu propòsit de l’any. Perquè he decidit que haig de fer exercici com a teràpia de deixar de fumar.

Deixar de fumar equival a més salut que equival a possibilitat d’estar més en forma que equival a portar a una vida més saludable que equival a cremar més calories que equival a perdre quilos acumulats per haver deixat de fumar.

Baixo la bicicleta estàtica de les golfes?

1 comentari: