dimarts, 13 de març del 2012

7 mesos i punt final!!!!

Acabo de decidir que m’acomiado d’aquest bloc (que no dels blocs perquè potser en faci un altre). Però està clar que he deixat de fumar, que avui fa 7 mesos que no inhalo cap cigarret directament (diria que pel carrer he inhalat més d’un) i avui, sense preveure la coincidència, he començat a menjar menys i més sa, perquè m’he proposat aprimar-me, com a mínim, fins a tornar al pes de quan fumava tot i que si puc aprimar-me més, millor. Potser faré el bloc de com aconseguir aprimar-me... aaaah, pos sí!

Deixaré aquest bloc passejant per l’univers internauta, no l’esborraré, i quedarà suspès en l’aire, vagant solet i abandonat, i algú, qui sap si mai passarà, escriurà al google “deixar de fumar” i zas, arribarà fins aquí. Si ets tu, llegeix-lo!, estic segura que et serà d’alguna utilitat, perquè dóna idees, consells i anima.

Apa, fins aviat i un petó per a tothom sense fum!!!!

6 comentaris:

  1. Vaja, això sí que em sap greu! Però bé, com dius tu, segur que algú li serà útil aquest bloc.

    L'enhorabona pels set mesos i a seguir mantenint la guàrdia ben alta! Ha estat un plaer molt gran haver-te llegit.

    Au, vagi bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!!! i no m'acomiadis, que jo seguiré llegint-te. De tant en tant, et deixaré un comentari perquè no m'oblidis.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Hola!

    Sóc dona, 54 anys i després de molts intents fa quasi 3 mesos que no fumo. He arribat al teu blog per casualitat i t'escric perquè sento curiositat. T'has aprimat? I, si és així, com?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sap greu dir-te que no m'he aprimat, ara mateix em sento "fatibomba" però hi ha altres elements que influeixen. Però ja tindré temps per aprimar-me, quan tot el meu organisme es vagi habituant a tot, no només a haver deixat de fumar, sinó també hormonalment parlant. ;)
      Ànims i no t'amoïnis per engreixar-te, l'important és que no fumis i els kilos ja els treuràs després.

      Elimina
  3. hola!, avui m'ha passat justament el que descrius: tremoloso i insegura, avui decididament m'he fumat l'últim cigarret. N'estic convençuda i sento que NO VULL FUMAR MES pero tinc por... no se ben be d'on em ve, tinc dubtes i tinc por de defallir... buscant pel google he arribat al teu blog que estic segura em sera de gran ajuda. aixi que me'l guardo 'a favoritos' i m'acompanyara en la nova etapa!
    moltes gracies per compartir la teva experiencia i sobretot felicitats per la victoria!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la visita!
      Quan vols, pots. I cert que no és fàcil.
      Fa un any i mig que no fumo, i segueixo tenint ganes. Potser no físiques, sinó mentals: enyoro el que representava.
      Però no fumo. I estic supercontenta per això. No em cal sortir dels llocs, no em cal buscar restaurants amb terrasses exteriors, no pateixo quan vaig a casa de gent que no fuma... Genial no dependre del tabac.
      I quan algú fuma al meu costat, inspiro fins el fons del tot. ;)
      Ànims, molts, molts, molts!!!

      Elimina